cover van 'Marc Declercq, Kris Vlegels | West eats east'

West eats east

ondek de gerechten en cocktails van China, Japan, Thailand en Vietnam 

Wist u dat de Chinezen de mond van hun keukengod met honing bestrijken? Dat de Japanse theeceremonie oorspronkelijk uit China komt? Dat Thaise koks met een bijzonder gevoel voor evenwicht smaken kunnen combineren? En dat de Vietnamese keuken de gezondste ter wereld wordt genoemd? Om Oosters te koken hoeft u geen uitgebreide voorraadkast te hebben. Met ingredienten dicht bij huis en een beperkt aantal oosterse smaakmakers brengt u perfecte gerechten op tafel. In ’West eats East’ vindt u de populairste gerechten uit China, Japan, Thailand en Vietnam, alle typische smaakmakers en basisingrediënten voor uw voorraadkast, 48 eenvoudige gerechten om thuis uit te proberen, handige 'stap voor stap' - bereidingen om zelf heerlijke wantans, sushi, massamancurry en lenterolletjes te maken en 20 cocktails met een oosterse twist, inclusief mocktails en theecocktails.

Hardback
Lannoo
224 p. kl. ills.

nr. 19036     Van € 29,99   voor € 13,50

Bestel